Բեռնվում է…

Սննդի քիմիա ։ Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն։ Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Կարապետյան, Լուսինե Վ.
Համատեղ հեղինակ: Երևանի պետական համալսարան
Այլ հեղինակներ: Թոքմաջյան, Գայանե Գ., Կարախանյան, Մ.Գ (Խմբագիր, խմբագիր), Դաշտոյան, Ա.Լ (Խմբագիր, խմբագիր)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան ։ ԵՊՀ հրատարակչություն, 2021.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: AII/107992
AII/107993
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում