Բեռնվում է…
Սննդի քիմիա ։ Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն։ Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | |
Այլ հեղինակներ: | , , |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան ։
ԵՊՀ հրատարակչություն,
2021.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 01308nam a2200277 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1766816 | ||
003 | AM-YEHGA | ||
005 | 20220601185709.0 | ||
008 | 210506s2021 ai d|||frf||||00||0|arm|| | ||
020 | |a 9785808424784 | ||
040 | |a AM-YEHGA |c AM-YEHGA | ||
041 | 0 | |a arm | |
100 | 1 | |a Կարապետյան, Լուսինե Վ. | |
245 | 1 | 0 | |a Սննդի քիմիա ։ |b Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն։ Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ / |c Լ.Վ. Կարապետյան, Գ.Գ. Թոքմաջյան ; Խմբ.՝ Մ.Գ. Կարախանյան, Ա.Լ. Դաշտոյան ; ԵՊՀ. |
260 | |a Երևան ։ |b ԵՊՀ հրատարակչություն, |c 2021. | ||
300 | |a 92 էջ ։ |b աղյուսակներ ; |c 20 սմ. | ||
504 | |a Օգտագործված գրականություն՝ էջ 91։ | ||
650 | 1 | 4 | |a Սննդի արտադրություն |v Լաբորատոր աշխատանքներ |
700 | 1 | |a Թոքմաջյան, Գայանե Գ. | |
700 | 1 | |a Կարախանյան, Մ.Գ. |e խմբագիր |4 edt | |
700 | 1 | |a Դաշտոյան, Ա.Լ. |e խմբագիր |4 edt | |
710 | 2 | |a Երևանի պետական համալսարան | |
942 | |c BK | ||
999 | |c 524669 | ||
952 | |o AII/107992 |p FL0666103 | ||
952 | |o AII/107993 |p FL0666104 |