Բեռնվում է…

Սննդի քիմիա ։ Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն։ Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Կարապետյան, Լուսինե Վ.
Համատեղ հեղինակ: Երևանի պետական համալսարան
Այլ հեղինակներ: Թոքմաջյան, Գայանե Գ., Կարախանյան, Մ.Գ (Խմբագիր, խմբագիր), Դաշտոյան, Ա.Լ (Խմբագիր, խմբագիր)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան ։ ԵՊՀ հրատարակչություն, 2021.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01308nam a2200277 a 4500
001 1766816
003 AM-YEHGA
005 20220601185709.0
008 210506s2021 ai d|||frf||||00||0|arm||
020 |a 9785808424784 
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YEHGA 
041 0 |a arm 
100 1 |a Կարապետյան, Լուսինե Վ. 
245 1 0 |a Սննդի քիմիա ։  |b Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն։ Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ /  |c Լ.Վ. Կարապետյան, Գ.Գ. Թոքմաջյան ; Խմբ.՝ Մ.Գ. Կարախանյան, Ա.Լ. Դաշտոյան ; ԵՊՀ. 
260 |a Երևան ։  |b ԵՊՀ հրատարակչություն,  |c 2021. 
300 |a 92 էջ ։  |b աղյուսակներ ;  |c 20 սմ. 
504 |a Օգտագործված գրականություն՝ էջ 91։ 
650 1 4 |a Սննդի արտադրություն  |v Լաբորատոր աշխատանքներ 
700 1 |a Թոքմաջյան, Գայանե Գ. 
700 1 |a Կարախանյան, Մ.Գ.  |e խմբագիր  |4 edt 
700 1 |a Դաշտոյան, Ա.Լ.   |e խմբագիր  |4 edt 
710 2 |a Երևանի պետական համալսարան 
942 |c BK 
999 |c 524669 
952 |o AII/107992  |p FL0666103 
952 |o AII/107993  |p FL0666104