Բեռնվում է…

Սննդի քիմիա ։ Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն։ Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Կարապետյան, Լուսինե Վ.
Համատեղ հեղինակ: Երևանի պետական համալսարան
Այլ հեղինակներ: Թոքմաջյան, Գայանե Գ., Կարախանյան, Մ.Գ (Խմբագիր, խմբագիր), Դաշտոյան, Ա.Լ (Խմբագիր, խմբագիր)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան ։ ԵՊՀ հրատարակչություն, 2021.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!