Բեռնվում է…
Սննդի քիմիա ։ Սննդամթերքի բաղադրության և որակի ուսումնասիրություն։ Լաբորատոր աշխատանքների ձեռնարկ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | |
Այլ հեղինակներ: | , , |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան ։
ԵՊՀ հրատարակչություն,
2021.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Ֆիզիկական նկարագրություն: | 92 էջ ։ աղյուսակներ ; 20 սմ. |
---|---|
Մատենագիտություն: | Օգտագործված գրականություն՝ էջ 91։ |
ISBN: | 9785808424784 |