Բեռնվում է…

Биохимия хлебопечения : Отд. ред. проф. А. И. Опарин ; Акад. наук СССР. Ин-т биохимии

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակ: Институт биохимии Академия Наук СССР
Այլ հեղինակներ: Опарин, А. И. (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва ; Ленинград : Акад. наук ССС.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД III/1034
Պատճեն Unknown (Сб. 3) Հասանելի է  Տեղադրեք պահում