Բեռնվում է…

Влияние различных способов тестоприготовления на качество хлеба /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Гришин, Анатолий Сергеевич
Այլ հեղինակներ: Энкина, Лилия Сауловна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1974.
Շարք:Качество, ассортимент
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/338506
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում