Բեռնվում է…

Исследование пищевых продуктов : руководство по лабораторным занятиям : [учебное пособие] /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Козин, Н.И, Смирнов, В.С, Калебин, М.И, Колесник, А.А, Бессонов, С.М, Церевитинов, Ф. В. (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Госторгиздат, 1949.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД II/17622
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում