Բեռնվում է…
Notes on a cellar-book /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
New York :
The Macmillan company,
1933.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Բովանդակություն:
- Preface ; Preliminary ; Note to third edition ; Origins ; Sherry and Madeira ; Port ; Claret and Burgundy ; Champagne and other French white wines ; Hock, Moselle and the rest ; Spirits: Hollands and whisky ; Spirits: Brandy, rum, gin, etc ; Liqueurs ; Beer and cider ; 'Mixed liquors' ; Bottles and glasses ; Cellar arrangements ; Conclusio ad diversos (with a few Barmecide invitations) ; Postscripts