Բեռնվում է…
Notes on a cellar-book /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
New York :
The Macmillan company,
1933.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 01042nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000656614 | ||
003 | AM-YeHGA | ||
005 | 20210831161605.0 | ||
008 | 090507s1933 nyu r 000 0 eng d | ||
040 | |a AM-YeHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 0 | |a eng | |
100 | 1 | |a Saintsbury, George, |d 1845-1933 | |
245 | 1 | 0 | |a Notes on a cellar-book / |c By George Saintsbury ; With a preface by Owen Wister. |
260 | |a New York : |b The Macmillan company, |c 1933. | ||
300 | |a xxix, 173 p. ; |c 20 cm. | ||
505 | 0 | |a Preface ; Preliminary ; Note to third edition ; Origins ; Sherry and Madeira ; Port ; Claret and Burgundy ; Champagne and other French white wines ; Hock, Moselle and the rest ; Spirits: Hollands and whisky ; Spirits: Brandy, rum, gin, etc ; Liqueurs ; Beer and cider ; 'Mixed liquors' ; Bottles and glasses ; Cellar arrangements ; Conclusio ad diversos (with a few Barmecide invitations) ; Postscripts | |
650 | 1 | 4 | |a Wine and wine making |
650 | 1 | 4 | |a Liquors |
650 | 1 | 4 | |a Menus |
700 | 1 | |a Wister, Owen |4 aft | |
999 | |c 239987 | ||
952 | |o Terz/ 932 |p FL0106906 |