Բեռնվում է…

Химические и физиологические проблемы создания и использования синтетической пищи. Белковое питание /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակներ: Академия наук СССР Институт физиологии им. И.П. Павлова, Академия наук ЛатвССР Институт биологии
Այլ հեղինակներ: Уголев, А.М (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Рига : Зинатне, 1976.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/381309
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում