Բեռնվում է…

Технология приготовления пищи : Учебное пособие /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Ковалев, Николай Иванович
Այլ հեղինակներ: Гришин, Петр Дмитриевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Ленинград : гос. изд. торговой лит., 1955.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД II/19669
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում