Բեռնվում է…
The supper of the lamb : A culinary reflection /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Capon, Robert Farrar |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
Garden City, N.Y. :
Doubleday & Company, Inc.,
1969.
|
Հրատարակություն: | [1st ed.] |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Venus in the kitchen, or, Love's cookery book /
: Bey, Pilaff, 1868-1952
Հրապարակվել է: (1953) -
Religion and science as forms of life : Anthropological insights into reason and unreason /
Հրապարակվել է: (2015) -
Invisible companions : Encounters with imaginary friends, gods, ancestors, and angels /
: Wigger, J. Bradley
Հրապարակվել է: (2019) -
"Fit for a king" : The Merle Armitage book of food /
: Armitage, Merle, 1893-1975
Հրապարակվել է: (1949) -
Penguin Cordon Bleu cookery /
: Hume, Rosemary, 1907-
Հրապարակվել է: (1964)