Բեռնվում է…

The supper of the lamb : A culinary reflection /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Capon, Robert Farrar
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:English
Հրապարակվել է: Garden City, N.Y. : Doubleday & Company, Inc., 1969.
Հրատարակություն:[1st ed.]
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00647nam a2200217 u 4500
001 000651765
003 AM-YeHGA
005 20210831160938.0
008 090417s1969 nyu r 000 0 eng d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a eng 
100 1 |a Capon, Robert Farrar 
245 1 4 |a The supper of the lamb :  |b A culinary reflection /  |c Robert Farrar Capon. 
250 |a [1st ed.] 
260 |a Garden City, N.Y. :  |b Doubleday & Company, Inc.,  |c 1969. 
300 |a xii, 271 p. ;  |c 22 cm. 
504 |a Includes bibliogr. references and index 
650 1 4 |a Cookery 
650 1 4 |a Table  |x Religious aspects 
999 |c 236111 
952 |o Terz/ 849  |p FL0106829