Բեռնվում է…

Կաթի և կաթնամթերքների մանրէակենսաբանությունը և բակտերիոլոգիական հետազոտությունների մեթոդները : Ուսումնական ձեռնարկ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Նուրազյան, Անուշավան Գրիգորի
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Լույս , 1988.
Խորագրեր:
Առցանց հասանելիություն:Կարդալ առցանց
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Համացանց

Կարդալ առցանց

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: AII/78420
AII/78629
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում