Բեռնվում է…

Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Փանոսյան, Հարություն Կարապետի, 1906-1973
Համատեղ հեղինակ: ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր
Այլ հեղինակներ: Երիցյան, Խ․ Ա․ (Խմբագիր, խմբ․)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ., 1948.
Խորագրեր:
Առցանց հասանելիություն:Կարդալ առցանց
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Նմանատիպ նյութեր