Բեռնվում է…
Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Փանոսյան, Հարություն Կարապետի, 1906-1973 |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր |
Այլ հեղինակներ: | Երիցյան, Խ․ Ա․ (Խմբագիր, խմբ․) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ.,
1948.
|
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | Կարդալ առցանց |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Կաթի և կաթնամթերքների հաշվառումը /
: Մադոյան, Հովհաննես Հովսեփի, 1920-1996
Հրապարակվել է: (1955) -
Միկրոբները և նյութերի փոխակերպումները = Микробы и превращение веществ /
: Փանոսյան, Հարություն Կարապետի, 1906-1973
Հրապարակվել է: (1956) -
Կաթի և կաթնամթերքների հաշվառումը /
: Մադոյան, Հովհաննես Հովսեփի, 1920-1996
Հրապարակվել է: (1960) -
Կաթի և կաթնամթերքների արտադրության հաշվառումը և վերահսկողությունը /
: Մադոյան, Հովհաննես Հովսեփի, 1920-1996
Հրապարակվել է: (1971) -
Միկրոբները բերքի պաշտպաններն են : (Գյուղատնտեսական բույսերի վնասատուներիդեմ պայքարի բիոլոգիական մեթոդը) /
: Սմոլյանինով, Իվան Իվանովիչ
Հրապարակվել է: (1968)