Բեռնվում է…
Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | |
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ.,
1948.
|
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | Կարդալ առցանց |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Համացանց
Կարդալ առցանցFundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: |
AII/19232 AII/19233 AII/19234 AII/20850 |
---|---|
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |