Բեռնվում է…

Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Փանոսյան, Հարություն Կարապետի, 1906-1973
Համատեղ հեղինակ: ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր
Այլ հեղինակներ: Երիցյան, Խ․ Ա․ (Խմբագիր, խմբ․)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ., 1948.
Խորագրեր:
Առցանց հասանելիություն:Կարդալ առցանց
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01178nam a2200265 a 4500
001 000237504
003 AM-YeHGA
005 20240221125502.0
008 030620s1948 ai a||||||||||||||0|arm|d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a arm 
100 1 |a Փանոսյան, Հարություն Կարապետի,  |d 1906-1973 
245 1 0 |a Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը /  |c Հ.Կ. Փանոսյան ; Հայկ. ՍՍՌ ԳԱ ; Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր. 
260 |a Երևան :  |b ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ.,  |c 1948. 
300 |a 84 էջ :  |b նկ., աղս. ;  |c 22 սմ. 
650 1 7 |a Կենսաբանություն  |v Միկրոբիոլոգիա  |x Կաթնամթերքներ 
700 1 |a Երիցյան, Խ․ Ա․   |e խմբ․  |4 edt 
710 2 |a ՀՍՍՌ ԳԱ Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր 
856 4 1 |u https://arar.sci.am/dlibra/publication/399286/edition/369514/content  |y Կարդալ առցանց 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 85320 
952 |o AII/19232  |p FL0007939 
952 |o AII/19233  |p FL0007940 
952 |o AII/19234  |p FL0007967 
952 |o AII/20850  |p FL0006679