Բեռնվում է…

Структура и консистенция пищевых продуктов : Пер. с англ. /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Матц, С.А
Այլ հեղինակներ: Наместников, А.Ф (Թարգմանիչ, пер.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
English
Հրապարակվել է: Москва : Пищ. пром-сть, 1972.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00747nam a2200217 u 4500
001 000184594
003 AM-YeHGA
005 20230825113309.0
008 000111s1972 ru ||||g||||||||||||rus d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 1 |a rus  |h eng 
100 1 |a Матц, С.А. 
245 1 0 |a Структура и консистенция пищевых продуктов :  |b Пер. с англ. /  |c С.А. Матц ; Пер. А.Ф. Наместникова. 
246 3 5 |a Food Texture 
260 |a Москва :  |b Пищ. пром-сть,  |c 1972. 
300 |a 237 с. 
650 1 4 |a Химическая технология 
700 1 |a Наместников, А.Ф.  |e пер.  |4 trl 
942 |2 udc  |c BK 
999 |c 64913 
952 |o PII/302003  |p FL0189809