Բեռնվում է…

Структура и консистенция пищевых продуктов : Пер. с англ. /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Матц, С.А
Այլ հեղինակներ: Наместников, А.Ф (Թարգմանիչ, пер.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
English
Հրապարակվել է: Москва : Пищ. пром-сть, 1972.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/302003
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում