Բեռնվում է…

Роль биохимии в развитии науки о питании : Некоторые закономерности ассимиляции пищевых веществ на уровне клетки и целостного организма /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Покровский, Алексей Алексеевич
Համատեղ հեղինակ: Ин-т биохимии им. А.Н. Баха АН СССР
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Наука, 1974.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/326034
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում