Բեռնվում է…

Биохимические основы технологии пищевых производств /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակ: Международный биохимический конгресс (5) Москва 10-16 августа 1961
Այլ հեղինակներ: Успенская, Ж.В (Կազմող), Кретович, В.Л (Խմբագիր)
Ձևաչափ: Գիտաժողովի նյութեր Գիրք
Հրապարակվել է: Москва : АН СССР , 1962.
Շարք:Труды 5-го Международного биохимического конгресса : В 11-и т. Симпозиум 8
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/67267
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում