Բեռնվում է…

Химико-технический контроль консервного производства : Учебник для высших учебных заведений /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Марх, Александр Тевевич
Այլ հեղինակներ: Кржевова, Ритта Владимировна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1962.
Հրատարակություն:5-е изд., перераб. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/66366
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում