Բեռնվում է…

Учебное пособие по английскому языку для студентов пищевых вузов по специальности "Бродильное производство" /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Скалдина, В.К (Կազմող)
Համատեղ հեղինակներ: Министерство высшего и среднего специального образования РСФСР, Всесоюзный заочный институт пищевой промышленности. Кафедра иностранных языков
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Б. и., 1962.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/63594
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում