Բեռնվում է…

Улучшение качества вин и коньяков с помощью продуктов, получаемых из осадочных дрожжей виноделия /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Нилов, Василий Иванович
Համատեղ հեղինակներ: Госкомитет по пищевой промышленности при Госплане СССР, Всесоюзный научно-исследовательский институт виноделия и виноградарства "Магарач"
Այլ հեղինակներ: Датунашвили, Елена Николаевна, Скурихин, Игорь Михайлович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Симферополь : "Крым", 1964.
Շարք:Научные достижения - в производство
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РII/118175
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում