Բեռնվում է…
Улучшение качества вин и коньяков с помощью продуктов, получаемых из осадочных дрожжей виноделия /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Համատեղ հեղինակներ: | , |
Այլ հեղինակներ: | , |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Симферополь :
"Крым",
1964.
|
Շարք: | Научные достижения - в производство
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: |
РII/118175 |
---|---|
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |