Բեռնվում է…

Как увеличить производство говядины и улучшить ее качество /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակ: Всесоюзная академия сельcкохозяйственных наук им. В.И. Ленина
Այլ հեղինակներ: Бурлаков, Н.М (Խմբագիր, ред.), Дудин, С.Я (Խմբագիր, ред.), Клабуков, П.Г (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москвa : Изд-во МСХ СССР, 1960.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/23559
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում