Բեռնվում է…

Сборник технологических инструкций и технических условий на полуфабрикаты и кулинарные изделия из мяса, птицы, рыбы, картофеля и овощей /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Министерство торговли союза ССР
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Госторгиздат, 1958.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/4580
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում