Բեռնվում է…

Вопросы пищевой и бродильной микробиологии /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակներ: Ин-т микробиологии АН УССР, Мин-во промышленности продовольственных товаров УССР, Мин-во промышленности мясных и молочных продуктов УССР
Այլ հեղինակներ: Френкель, Г.М (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Киев : Изд. АН УССР, 1958.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/2488
PII/2555
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում