Բեռնվում է…

Хранение и основы технологии сельскохозяйственных продуктов : Учебное пособие /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Ручкин, В.Н
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Сельхозгиз, 1952.
Հրատարակություն:2-е изд., перераб.
Շարք:Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Նյութի նկարագրություն:Прилож.: с. 388-391
Ֆիզիկական նկարագրություն:400 с. : ил. ; 22 см.
Մատենագիտություն:Лит.: с. 392-395