Բեռնվում է…

Хранение и основы технологии сельскохозяйственных продуктов : Учебное пособие /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Ручкин, В.Н
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Сельхозгиз, 1952.
Հրատարակություն:2-е изд., перераб.
Շարք:Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД II/17593
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում