Բեռնվում է…

Зерно и продукты его переработки : Руководство для студентов втузов, вузов, техникумов и практических работников хлебного дела /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Варакин, М.П
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Л.; М. : Снабтехиздат, 1932.
Հրատարակություն:3-е изд., перераб.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД II/17597
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում