Բեռնվում է…

Виноделие : Преобразование вина и способы его обработки /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Риберо-Гайон, Ж.
Այլ հեղինակներ: Могилянский, Н.К (Խմբագիր, Թարգմանիչ, ред., пер.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
French
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1956.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД II/17700
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում