Բեռնվում է…

Основы комплексной автоматизации технологических процессов мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для высших учебных заведений и факультетов мясной и молочной промышленности /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Лапшин, Александр Александрович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москвa : Пищевая промышленность, 1969.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PIII/28389
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում