Բեռնվում է…

Технологическое оборудование консервных заводов : учебник для технических специальностей вузов пищевой промышленности /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Дикис, Михаил Яковлевич
Այլ հեղինակներ: Мальский, Александр Николаевич
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1961.
Հրատարակություն:3-е изд., доп. и перераб.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PIII/7958
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում