Բեռնվում է…

Основные принципы организации санитарной экспертизы пищевых продуктов и предприятий пищевой промышленности и общественного питания : (Метод. пособие для врачей-курсантов) /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Мухин, А. П.
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Ленинград : [б. и.], 1960.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/36286
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում