Բեռնվում է…

Производство столовых полусладких вин СССР /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Азарашвили, Павел Багратович
Համատեղ հեղինակ: Институт усовершенствования знаний ИТР - членов НТО пищевой промышленнсти
Այլ հեղինակներ: Герасимов, М. А. (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : [б. и.] , 1959
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/20223
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում