Բեռնվում է…

Мицелиальные грибы как продукты белковых веществ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Лобанок, Анатолий Георгиевич
Համատեղ հեղինակ: Институт микробиологии АН БССР
Այլ հեղինակներ: Габицкая, Валентина Григорьевна, Залашко, М.В (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Минск : Наука и техника, 1981.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Նմանատիպ նյութեր