Բեռնվում է…

Мицелиальные грибы как продукты белковых веществ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Лобанок, Анатолий Георгиевич
Համատեղ հեղինակ: Институт микробиологии АН БССР
Այլ հեղինակներ: Габицкая, Валентина Григорьевна, Залашко, М.В (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Минск : Наука и техника, 1981.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PI/49110
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում