Բեռնվում է…

Технология хлебопечения : Учебник для вузов пищевой пром-сти/

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Ауэрман, Лев Янович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1948
Հրատարակություն:5-е изд., перераб. и доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД II/17592
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում