Բեռնվում է…

Справочник по консервной промышленности : Технологические инструкции, рецептуры, нормы расхода сырья и материалов, нормы отходов и потерь, ГОСТ, ОСТ, ВТУ, правила складского хранения и техно-химический контроль /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1944
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РД II/17625
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում