Բեռնվում է…

Технология дрожжевого производства/

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Плевако, Екатерина Аркадьевна
Այլ հեղինակներ: Гивартовский, Р.В
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищепромиздат, 1949.
Հրատարակություն:2-е изд. доп.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00758nam a22002057a 4500
003 AM-YeHGA
005 20220606125150.0
008 180806s ||||| |||| 00| 0 rus d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 1 |a rus 
100 1 |a Плевако, Екатерина Аркадьевна. 
245 1 0 |a Технология дрожжевого производства/  |c Е. А. Плевако, Р. В. Гивартовский. 
250 |a 2-е изд. доп. 
260 |a Москва :   |b Пищепромиздат,  |c 1949. 
300 |a 280 с. :  |b ил. 
653 0 |a Безалкогольные напитки - Производство 
700 1 |a Гивартовский, Р.В. 
942 |c BK 
999 |c 412397 
952 |o РД II/17363  |p FL0514989