Բեռնվում է…

Химический состав картофеля и пути улучшения его качества /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Власюк, Петр Антипович
Այլ հեղինակներ: Власенко, Николай Ефимович, Мицко, Владимир Николаевич, Власюк, П.А (Խմբագիր)
Ձևաչափ: Գիրք
Հրապարակվել է: Киев : Наукова думка , 1979.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/441358
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում