Բեռնվում է…

Источники пищевого белка /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Яковлева, Н.И (Թարգմանիչ, пер.), Сойфер, В.Н (Խմբագիր, Ներածության հեղինակ և այլն:, ред., предисл.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
English
Հրապարակվել է: Москва : Колос, 1979.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/437992
PII/439413
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում