Բեռնվում է…

Замораживание пищевых продуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Постольски, Яцек
Այլ հեղինակներ: Груда, Збигнев, Заяс, Ю.Ф (Խմբագիր, Թարգմանիչ, ред., пер.), Фельдман, И.Е (Թարգմանիչ, пер.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1978.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/430712
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում