Բեռնվում է…

Теплофизические характеристики пищевых продуктов и материалов : справочное пособие /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Гинзбург, Абрам Соломонович (Խմբագիր, Ներածության հեղինակ և այլն:, ред., авт.), Громов, Михаил Аркадьевич, Красовская, Галина Ивановна, Уколов, Владимир Степанович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1975.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/367423
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում