Բեռնվում է…

Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных : Учебное пособие для зоотехнических вузов и факультетов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Кузнецов, Василий Агапович
Այլ հեղինակներ: Шлипаков, Яков Петрович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Колос, 1975.
Հրատարակություն:2-е изд., испр. и доп.
Շարք:Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/356573
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում