Բեռնվում է…
Технология переработки мяса и других продуктов убоя животных : Учебное пособие для зоотехнических вузов и факультетов /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва :
Колос,
1975.
|
Հրատարակություն: | 2-е изд., испр. и доп. |
Շարք: | Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: |
PII/356573 |
---|---|
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |