Բեռնվում է…

Бактериальные культуры в мясной промышленности /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Шиффнер, Эберхард
Այլ հեղինակներ: Хагедорн, Вилфрид, Оппель, Клаус, Аджян, М.П (Թարգմանիչ, пер.), Лихоносов, Н.Д (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
German
Հրապարակվել է: Москвa : Пищевая промышленность, 1980.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/455340
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում