Բեռնվում է…

Аналитические методы исследования процессов термической обработки мясопродуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Бражников, Александр Михайлович
Այլ հեղինակներ: Карпычев, Василий Андреевич, Пелеев, Александр Иванович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1974.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:232 с. : табл., график. ; 21 см.
Մատենագիտություն:Прилож.: с. 222-227
Список лит.: с. 228-230
Библиогр. в подстроч. примеч.