Բեռնվում է…
Аналитические методы исследования процессов термической обработки мясопродуктов /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | , |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Russian |
Հրապարակվել է: |
Москва :
Пищевая промышленность,
1974.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Ֆիզիկական նկարագրություն: | 232 с. : табл., график. ; 21 см. |
---|---|
Մատենագիտություն: | Прилож.: с. 222-227 Список лит.: с. 228-230 Библиогр. в подстроч. примеч. |