Բեռնվում է…

Аналитические методы исследования процессов термической обработки мясопродуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Бражников, Александр Михайлович
Այլ հեղինակներ: Карпычев, Василий Андреевич, Пелеев, Александр Иванович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1974.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/339828
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում