Բեռնվում է…

Технохимический и бактериологический контроль, учет и отчетность на маслодельных и сыродельных заводах : Учебник для средних профессионально-технических училищ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Шершнева, Вера Ильинична
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: М. : Пищевая промышленность, 1975.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:184 с. : схем., табл. ; 20 см.
Մատենագիտություն:Прилож.: с. 170-181
Библиогр.: с. 182